Cea de-a treia tabără din această vara, 1 – 7 septembrie 2019, pentru un grup de 26 copii, cu vârsta recomandata  între 11 si 15 ani este în CRIȚ, localitate fermecatoare din inima Transilvaniei, care a adunat cele mai frumoase traditii si obiceiuri săsesti si a reusit sa le păstreze in ciuda vremurilor moderne. Situata in comuna Bunesti, judetul Brasov, satul Crit oferă posibilităţi excelente pentru odihnă şi relaxare. Vorba buna si blândă cu care esti intampinat, simplitatea lucrurilor si a mancarurilor țărănesti, traditionale, dar foarte sănătoase, contribuie din plin la aceasta stare de spirit.
Vă invităm așadar la Casa Kraus, locul de unde a inceput traditia Festivalului Haferland si unde am descoperit niste oameni extraordinari. La Casa Kraus ne vom bucura de confortul zilelor noastre, cu spatii atent finisate, cu facilitati moderne si un restaurant cu un meniu care combina vechi retete sasesti cu tendintele culinare actuale. De la mobila pictata manual si restaurata de mesterii din zona, la ușile si dușumelele din lemn masiv si pâna la obiectele de decor, totul a fost reconstituit in cele mai mici detalii, pentru ca cei care vor poposi aici sa experimenteze cu adevarat stilul de viata săsesc.
În cadrul acestei sesiuni, copiii vor avea posibilitatea de a opta între doua cursuri: “Digital Art:Editing Skills” în cadrul caruia o echipa de mici profesionisti vor concepe și realiza un portofoliu complex de prezentare si promovare a zonei turistice si “Video Making:Documentary”, un curs care propune realizarea unui film documentar exceptional, in care tradițiile, obiceiurile, peisagistica locala se vor îmbina cu ingeniozitatea și talentul tinerilor noștri regizori.
În partea a 2-a a fiecarei zi vom organiza activități recreative și de socializare: activitati de închegare a echipei tip team building „Happy games”, jocuri de socializare, Treasure Hunt, atelier de prepararea lichiului, concert de orga in Biserica Fortificata Crit, drumetii în natura cu ghid specializat. Urmărim, pe langa distractie, dezvoltarea unor abilitati cum ar fi solidaritatea de grup, spiritul critic, capacitatea de argumentare, de a actiona si de a rezolva probleme.
Pachetul de tabără oferit cuprinde toate necesitățile copiilor în vederea desfășurării cu succes a acestei tabere, reprezentând un motiv de siguranța pentru părinți.

Ce conține pachetul “Tabăra de IT – Crit”?

  • Participarea la unul din cursurile organizate: Digital Art: Editing Skills sau Video Making:Documentary
  • Cazare pentru 6 nopți la Casa Kraus
  • 6 pensiuni complete (3 mese/zi);
  • Taxele individuale de participare la activitățile de agrement prevăzute în Program;
  • Participarea la activitățile organizate: Atelier prepararea lichiului ( prajitura traditionala săseasca), concert de orga in Biserica Fortificata Crit, drumetie cu ghid în pădure spre Daia, vânătoare de enigme, Treasure Hunt, jocuri în echipa de strategie, imaginatie, gândire, competitii sportive, tir cu arcul, discotecă, karaoke night, alte activitati de agrement;
  • Diplomă de absolvire a cursului IT, de la Itech Club;
  • Suvenir local
Cât costă?
Preț total pachet: 1500 RON fara transport
  • Avans450 RON până în data de 30 martie 2019
  • Diferența de plată: 1.050 RON până în data de 15 august 2019

Date de contact pentru informații suplimentare și înscrieri:
office@itechclub.ro
0754.767.609 – Claudia Duicu
0724.206.407 – Ioana Indreica