În anul acesta, vă propunem desfășurarea Taberei de IT în trei sesiuni diferite , a doua perioada 18 – 24 august 2019  desfășurându-se în cadrul locatiei Pensiunea Isuica din Sovata pentru un grup de 24 copii, vârsta recomandata fiind între 11 si 15 ani.
Pensiunea Isuica, un loc in care vei dori sa revi cu drag, este situată într-un peisaj pitoresc de munte, la doar 8 kilometri de renumita staţiune Sovata şi de cel mai mare lac heliotermic din lume, Lacul Ursu. Ferită de circulaţia, zgomotul şi atmosfera urbană specifică staţiunilor de munte Pensiunea Isuica dispune de piscină exterioara, teren de tenis  și spațiu amenajat pentru dans, muzică si activitati outdoor care vor fi la dispoziția copiilor, conform programului taberei.
În cadrul acestei sesiuni vom sustine cursurile “Make your mobile app!” unde cursantii vor învăța sa isi construiasca o aplicatie de telefon mobil, dupa un concept propriu  si “ App development in Unity” unde cursanții vor studia utilizarea platformei Unity în dezvoltarea de aplicații, obiectivul final al fiecărui participant fiind realizarea unei aplicații la alegere, fie de tip mobil sau desktop.
Și pentru că nu dorim ca fiul/fiica dumneavoatră să-și petreacă toata ziua în fața calculatorului, în partea a 2-a a fiecarei zi vom organiza activități recreative și de socializare: activitati de închegare a echipei tip team building „Happy games”, competitii sportive, jocurile de socializare, tir cu arcul, Treasure Hunt, prin care urmarim pe lângă distracție, dezvoltarea unor abilităti cum ar fi solidaritatea de grup, spiritul critic, capacitatea de argumentare, de a actiona si de a rezolva probleme.
Pachetul de tabără oferit cuprinde toate necesitățile copiilor în vederea desfășurării cu succes a acestei tabere, reprezentând un motiv de siguranța pentru părinți.

Ce conține pachetul “Tabăra de IT – Sovata”?

  • Participarea la unul din cursurile organizate: “Make your mobile app!” sau ”App development in Unity”
  • Cazare pentru 6 nopți la Pensiunea Isuica Sovata
  • 6 pensiuni complete (3 mese/zi);
  • Participarea la activitățile organizate: piscină, Treasure Hunt, jocuri in echipa de strategie, imaginatie, gandire, competitii sportive, tir cu arcul, drumetie, karaoke night, Talent Show si alte activitati de agrement;
  • Diplomă de absolvire a cursului IT de la Itech Club;
  • Suvenir local

Cât costă?
Preț total pachet: 1300 RON fara transport
Avans : 400 RON până în data de 30 martie 2019
Diferența de plată: 900 RON până în data de 15 iulie  2019 ( pentru seria 1 )

Date de contact pentru informații suplimentare și înscrieri:
office@itechclub.ro
0754.767.609 – Claudia Duicu
0724.206.407 – Ioana Indreica