ATELIER DE ARTA DRAMATICA – 29 iulie – 2 august 2019

Sa ne aducem imaginatia si creativitatea la viață și sa petrecem câteva zile magice impreuna! Vom experimenta bucuria și distracția prin intermediul cursului „Atelier de arta dramatica”, in spatiul pus cu generozitate la dispozitia noastra de Universitatea de Arte Targu Mures si Teatrul Studio, parteneri ai acestui proiect, care isi doresc sa formeze de la o varsta foarte tanara un public de teatru avizat si sa aprinda pasiunea copiilor pentru magia artei teatrale
Alături de Conf. Univ. Dr. Radu Olăreanu, vă provocam să parcurgeți drumul catre actorul care se afla in fiecare din noi!
Atelierul isi propune insusirea de catre cursanti a tehnicilor teatrale pentru a putea deveni stapani pe propriile trairi, pentru a putea intelege si interpreta tipologii umane, pentru a descifra roluri si personaje, totul condimentat cu jocuri, muzica, dans, distractie si rasete.
Tovarasi de calatorie ne vor fi: improvizatia, dictia, mimica, expresivitatea corporala, arta de a povesti, precum si tehnicile de coregrafie si miscare scenica.
Faceti cunostinta cu noi prieteni care va impartasesc pasiunea pentru teatru. Creati propriul spectacol, pe care il veti susține fara inhibitii, pe scena Teatrului Studio, la finalul acestui atelier!
Toate acestea și mult mai mult în câteva zile de neuitat la „Atelierul de arta dramatica”!

Cursul va avea o durata de 5 zile, de luni pana vineri in cursul diminetii.
Va asteptam cu voie-buna (e vacanta doar 😊) si cu dorinta de a va impartasi cunostinte utile!
Pentru inscrieri sau alte informatii:
Tel. 0754767609 sau 0724206407 , email: office@itechclub.ro